fredag 27 november 2009

Varför tveka?

Här väntas det. På tisdag är det igångsättning av nollnian om ingenting händer innan. Alla husmorstips mottages villigt. Varför väntar yngste arvingen med att komma ut? Kanske har någon avslöjat väderprognosen, inte något som lockar precis:



PS. I Ljungskile finns det block. Som John Bauer har målat mossa på. DS.

måndag 23 november 2009

Näpp, ingenting än.

Grannen larmar. Båten blåste iväg, upp med den på land igen, lite högre den här gången. Vaccin. Regn. Väntan. Hoppas på mer spänning snart. Bäbis tar det lugnt.

söndag 22 november 2009

Övertid, ingen bäbis än


Yngste arvingen tar det lugnt.

Tja, i tisdags var det beräknat att familjen skulle bli större. Nu är det bara Mari som har blivit något större om midjan. Ingen avancerad bouldering i helgen. Satte på mig snorkel och simfenor och simmade bort till Röe och tillbaka. Världen är liten när man väntar. Kanske blir det i natt?

söndag 15 november 2009

Träning på onsdag igen

Åhej, fortfarande är vi bara tre i familjen, men på tisdag är det beräknat att nollnian ska levereras, vi får väl se vad som sker.

Om inget händer på gravidfronten så är det träning igen på onsdag 1800 om det är någon som känner för att titta förbi. Förra onsdagen får räknas som en succé, kul med nya ansikten på väggen!


Rekord i antal Uddevallabor vid Sportplatz Spång-Gylfe.

Passade på att dra upp båten idag. I år var jag inte sist, det är hela två båtar kvar i spat nere i hamnen. En kort tur med en sista titt på Ulorna från vattnet blev det innan sommaren tog slut.

måndag 9 november 2009

Boulderväggen framgrävd

Har precis testklättrat några minuter på väggen efter storstädning i garaget. Kan man ha roligare än att bygga sandlåda och städa garaget en gråmulen dag i november? Jo, men det är skönt att få saker gjort i alla fall.

På onsdag 18.00 bryter första garageträningen ut på Sportplatz Spång-Gylfe. Är man i närheten och sugen på att dra lite i boulderväggen så är man välkommen hit.


Lina högbouldrar på Hogen



Anna kliar på en fin slabb på Smögen