måndag 29 augusti 2011

Innan regnet


Regnjacka på, blötan närmar sig i dalen, ett stelt leende in i kameran. Replängd åtta på Shangri-La i Romsdalen. Återigen har jag lurat till mig de lätta reporna och låtit Andy och Henke leda de svårare bitarna, gött!

lördag 27 augusti 2011

Var är vi nu?


Var är vi nu? Första rätta svaret vinner en kväll i bohusstugan.

fredag 19 augusti 2011

Ojsan i bergen.


Ibland blåser det bland bergen, ibland går det lite snett. Någon saknar en repsäck vid Trampoline på Häller. Vems är det? Jag vet inte.

torsdag 18 augusti 2011

"Vi är inte turister, vi är klättrare."


"Vi är inte turister, vi är klättrare." Oder was? Ja, ja genau. En bild på en vän som värmer i hjärtat. Andy på topp i Jotunheimen.

onsdag 17 augusti 2011

Vestveggen på Stora Skagastölstind


En bild i klassisk stil. Bara en stor vägg, inte mycket mer information. Här finns det riktigt fin sten att klättra på, Vestveggen rekommenderas varmt. Gå till berget, börja klättra vid foten och klättra till toppen. Fira litegrand, gå ner och njut av mat, dryck och sömn. Ibland är inte livet svårare än så.

tisdag 16 augusti 2011

På världens tak står en vän


Närmast himlen står en man som jag tycker mycket om. Vems smågrisar är det som nöter på Storens topp?

söndag 14 augusti 2011

En helt vanlig örebroare


En skönhet, en stilikon, en fyr i friluftsbeklädnadsdjungeln, kort sagt en okulär njutning i guds fria natur. Järnhandlarns pöjk på Vestveggen, Stora Skagastölstind.

lördag 13 augusti 2011

Y-front


Satt och slötittade på min Grigri och fick ett par y-frontkallingar i synen. Varför har vår franska instruktör y-frontkallingar? Varför har han en gigantisk vänsterarm jämfört med den högra? Väcker bilden fler frågor?