onsdag 29 februari 2012

Micke tillfälligt trångbodd


Micke bygger bo på Dogma-hyllan någon timme innan han stod på toppen i söndags, bra jobbat!

söndag 26 februari 2012

Dogma, smurfutsteget


Farbror Spång på väg mot fina lilla greppet. Uddevalla-Micke Y fotar.

Utsteget på Dogma blir inte alls lika roligt om man når jättekanten från jättesteget. För gubbar över 39 och under en och sjuttio finns en annan utstegsvariant som är riktigt skoj.

Bengt med familj har röjt och eldat så Häller ser bättre ut än någonsin. Hästen är ute, solen framme, finns inget att klaga på efter en helg som den här.

söndag 12 februari 2012

After skridsko - varning för barn


Dottern tar en paus efter en dag på Gullmarns is med bland andra Fadern och Arvingen. En hel del isklättrare ute på Bornö idag.

tisdag 7 februari 2012

Sogndal, gubbgött



Från avbytarbänken kastade jag mig in i en bil med tre andra medelålders män och tuffade upp till Sogndal, barnfri och snösugen. Sogndal gjorde ingen besviken den här gången heller.

Medan mina barn låg hemma med förkylning, pseudokrupp och andningsbesvär så njöt jag av frisk luft på fjället. Det kanske låter konstigt, men det är inte svårt att njuta när Mari och svärmor tar hand om familjen.

Tack Grepen, Lerums-Jonas och Nils från Lidköping för en kalasgo helg. Jag åker gärna mer bräda i vinter. Sportlov vecka åtta,(vecka 7 i Göteborg) någon som är sugen?

Videoklippet är från Blåfjellets björkskog.