torsdag 22 oktober 2009

Tjejklättring utan kvotering

Tjejdäng är alltid tjejdäng. Jossan ger de flesta tjejdäng när hon är ute i bergen. För några helger sedan så var grannarna i Brodalen med och bouldrade en smula vid Lyse kyrka. Bland annat så klättrades det på den så kallade Dubbelareten. Jossan visar hur man gör.

Snart har jag höstlov. Planen är att gotta mig så mycket jag kan och att få lite gjort ute bland block och småväggar.

2 kommentarer:

  1. Sitter här och ler. Kikade runt på din blogg. Det är så häftigt att se en lill-Spång (med nästan samma frisyr som Herr Spång!)! Glad att jag hittade hit. Det började med FB och en jakt efter alla borttappade vänner därute. En Herr Spång fanns inte att finna i Ansiktsboken men så värst svårfunnen var du ju ändå inte - bara en googling bort - för självklart har du en (klätter)blogg! Jag är glad att du är på ett bra ställe, med en fin familj och krita på fingrarna. Sköt om dig. Sanna

    SvaraRadera
  2. Halloj Sanna! Världens senaste svar: Min lilla familj expanderar hejdlöst just nu, en till liten spångis ska anlända om någon vecka. Spännande helt klart. Försöker komma på bra namn. Klurigt. Kul att du hittade mig. Hoppas att allt är bra med dig. Kram. Anders.

    SvaraRadera