fredag 18 mars 2011

Sten Åke möter kronprinsessan

Jajjamensan, då har kronprinsessan Viktoria puttrat förbi på vägen med SÄPO-bilar och följe. Närmsta grannen rapporterar glatt vad som hände under denna cirkus. Naturligtvis var han framme och skakade tass med hovets blivande högsta höns vid lunchen på Röe. Redan på förmiddagen sågs han med cykeln inne i Brastad, kanske för att spana in Vickans prestation vid hällristningarna i Backa?

Medan skolbarnen viftar med flaggor och Vickan vallas runt bland hällristningarna vid Backa så funderar jag på om det skulle bli någon utomhusbouldering denna dag. Bitande kallt och kort om tid leder till att jag tar den lates väg och stannar vid en sprängd arete vid vägkanten. Visst är det magert, men ibland är ett drive-in problem allt man hinner med innan träträningen.

Som en bonusvideo bjuckar jag idag på Den Muntre Snickaren som bygger systemvägg till Sportplatz Spång.

4 kommentarer:

  1. Så NU är det dags för systemvägg?

    /FJ

    SvaraRadera
  2. Men du sätter dem bak o fram ju !

    MVH / Martin (Ledbyggare RCT)

    SvaraRadera
  3. Äsch, allt är ju naturligtvis filmat bak och fram och upp och ner så ingen ska förstå hur effektiv träningen är. Hela träningsupplägget kommer att säljas globalt till astronomiska summor. Rättigheter till öl-, chips- och t-shirtsförsäljning säljs separat.

    SvaraRadera
  4. Ja då förstår jag !

    Sportplatz Spång ser grymt bra ut , gillar drivet .

    Kör hårt (och ta det lugnt med fingrarna )

    /m

    SvaraRadera