söndag 1 mars 2009

Pappafrihet och rivning

Från Pappafrihet och rivning

Arvingen lider i solen vid Gerlesborg.

Pappaledigheten fortsätter. Den senaste tiden har det varit en aning lite utomhusbouldering, trots att den alltid är nära. Till exempel så var jag och Arvingen vid Lyse kyrka häromdagen. Istället för att stanna vid blocken åker vi vidare några hundra meter till babyrytmiken. Tidigare har jag inte funderat så mycket på vad som händer vid Lyse. Nu vet jag att det bland annat serveras sopplunch för 25kr efter allmänt bäbiskaos.
Från Pappafrihet och rivning

Arvingen hittar brant vägg med sluttande landning.

Fokus har legat på att få igång utbyggnaden av huset. På något sätt så känns det skönt att ha lite småvärk i kroppen efter en dags riktigt kroppsarbete. Träning på kvällen efter jobb har känts överambitiöst. Att bli bjuden på våfflor av nybyggarparet Johan och Ann-Sofie är lite mer min stil, mer grädde och mindre slit.
Från Pappafrihet och rivning

Martin Timell är inte här.

På söndag fortsätter Pappaledigheten i Stranda med brädåkning utan barn. Rättvist.

1 kommentar:

  1. Oj! Händige herr'n! Fanken vad kul! Synd att ni är borta nästa vecka. Vi är uppe hela veckan. Tar med stålborste och hoppas på bra väder! Stuan är värderad, så nu är det bara att lägga om lånen och börja klättra! Innerdörrar och lister tar vi nästa år...

    SvaraRadera