onsdag 17 mars 2010

Vårkänslor i snön

Bouldering Bohuslän vårvinter from Anders Spång on Vimeo.


Snö och sol är en fin kombination. Fortfarande ligger det lite mycket snö på toppen av blocken, men det går att ta sig upp här och där. Tänk positivt, snön på marken jämnar också ut landningarna fint vid vissa problem, t.ex. höga slabben vid Häller.
Närmast vattnet är det fortfarande bra, fjordisen ligger kvar på många ställen, vilket gör att det funkar att kliva på klippan från sjösidan. Även träsklandningar är helt okej nu, jag fick t.ex. gjort ett litet problem i måndagskväll som man gärna undviker när landningen är geggig.

För övrigt är min Mari bäst i världen.

3 kommentarer:

  1. Hur ser det ut på Häller? Går det att klättra något mer än det ma ser på filmen?
    Du kanske skulle kunna tänka dig att ägna några dagar åt att borsta alla toppar så att vi utsocknes bara kan komma dit och få allt serverat?
    /Kalle

    SvaraRadera
  2. Uj ja, vad sugen jag är på att skotta. Det är lite svårt att klura ut var det är tort nu eftersom det smälter så fort. På Häller var det inte några festivalförhållanden om man har en bit att åka. Mycket snö kvar på blocken som ska smälta ner, det var bara ett fåtal problem som var okej att toppa ur. Snöpromenad ner på alla problem förra helgen. Men som sagt, det ändrar sig fort nu.

    SvaraRadera
  3. Låter väl sisådär... Kommer eventuellt upp till helgen om vädret ser OK ut. Kanske slår en signal och efterhör förhållandena senare om det är OK? Om du skall förverkliga planerna om att bygga bouldergym i Brastad kan du kanske fynda grepp, material, mattor etc från Problem klättergym i Borås som skall lägga ner.
    /Kalle R

    SvaraRadera