onsdag 11 februari 2009

Andy Aviation på Buråsen

Det kom ett kort mejl från Örebro. "Lägg ut en snygg bild på mig." Avsändaren vill säkert vara anonym, men har inte riktigt något att säga till om. Naturligtvis så måste jag rota i arkivet för att hitta någon sådan bild.
Från Andreas på Buråsen


Förra året? Njae, förrförra året var det nog. Uppe på Buråsen var det ialla fall och Andreas skulle ta och klättra leden Andy Aviation som han hade borstat och putsat till salongsfähigt skick. På tal om skicka, så var det denne numera 36-åriga varelse som skickade leden först.

Från Andreas på Buråsen

Om du inte känner igen mannen på bilden så kan en något förenklad fantombild hjälpa till:
Från Andreas på Buråsen


Men det var ju Andy vi skulle visa bilder på. Här har vi insteget. Det verkar jättejobbigt. Petter som står och säkrar gjorde senare förstabestigningen av Kärlek, en magnifik linje något till höger om den liggande kroppen på hyllan.

Från Andreas på Buråsen


Ojoj, pappa Andreas rör sig.
Från Andreas på Buråsen


Andy aviation heter alltså leden. Andreas flyger igen. Det sägs att leden är läskig. "Jag vågade inte falla" var 36-åringens kommentar. Andy är således mycket tuffare och flyger utan fjädrar.
Från Andreas på Buråsen

1 kommentar:

  1. Han har ju en bit kvar att flyga med tanke på att han inte är förbi sista pjäsen, ti hi. Det ser ut som om han accelererar med ca 9.82 m/s2 kan det stämma/ 36-åringen

    SvaraRadera